Lease pony en/of paard

Altijd al een eigen pony willen hebben? Onze pony’s en paarden zijn beschikbaar om te leasen/halve stal, vanaf 2 dagen per week kun je dus gebruik maken van een pony of paard, de dagen zijn zelf in te plannen via een agenda app. Het is niet de bedoeling dat je alleen in het weekend komt! 

Wat je allemaal kan en mag ligt aan het niveau van rijden en je leeftijd. Onze huisregels en algemene voorwaarden staan hieronder beschreven. Je mag/kan aansluiten bij de lrv, les nemen van je eigen instructeur en/of in overleg op wedstrijd! We hebben pony’s en paarden in alle maten, ook voor de allerkleinsten hebben we hele lieve dikke shetjes(uiteraard is er onder de 16 begeleiding verplicht)! Mits je niveau hoog genoeg is mag je ook op buitenritten, als we nog niet zeker zijn dan is een wandeling waarbij je wordt vast gehouden ook een optie, er is een ruiterroute op 5min stappen! 

Wat verwachten we van jou; De verzorging is ook een onderdeel van lease! Denk aan voeren, vegen, mesten, binnen- en buitenzetten, tuig en andere spullen onderhouden, de dagelijkse dingen zeg maar. Uiteraard worden de meeste dingen gedaan door de 14 plussers, maar we verwachten dat iedereen hier aan mee helpt! Het is meestal gewoon een gezellige bende 😂

Lijkt het je leuk dan kunnen we een wandeling inplannen, tijdens de wandeling leren we elkaar eerst beter kennen en kunnen we samen naar een geschikte pony kijken aan de hand van jouw wensen en niveau. Deze wandeling kost €15,- we doen dit bewust omdat we helaas te vaak mensen krijgen die niet serieus zijn over de verzorging en alles wat er bij komt kijken. Wij zijn GEEN manege en willen dit ook absoluut niet zijn! Onze dieren staan op 1 en als we nog ergens over twijfelen dan doen we eerst een opstart cursus, voor we de vrije hand kunnen bieden.

Inschrijven, de kosten en meer info kunt u terug vinden op onze contact pagina of opvragen per email, u kunt daar ook een concept leasecontract opvragen.

Op tiktok, insta en facebook, krijg je al een kleine impressie, maar in het echt zijn ze allemaal veel leuker.

Hieronder zie je vast een paar van onze paarden en pony’s, in de aankomende weken, hopen we ze allemaal online te hebben met een gaaf filmpje!

@villakakelbont_pc

Onze Bueno zoekt een vriend of vriendin, die al wat verder gevorderd is. #paardenmeisje #verzorgpaard #verzorgpony #paard #pony #verzorgpaard #paarden

♬ Amsterdam – FLEMMING